вівторок, 30 листопада 2010 19:00
Ольга Гембік
Ольга Гембік
Ольга Гембік

Шлях до серця

Шлях до серця

Випадково вмикаю телевізор на середині телешоу "Давай одружимося". Троє дівчат намагаються сподобатися одному женихові. Героїня годує шматком тірамісу з ложечки товстого борова років під 40. Той закочує очі від насолоди.

— Якщо ти вибереш мене, твоє життя буде солодким, як оцей торт, — за голосом впізнаю свою тренерку з фітнесу.

Вона прихильниця версії про єдиний шлях до серця чоловіка. Його вимощено тортами, варениками, котлетами й залито борщем. Але він скоріше гарантує ожиріння, ніж вічне кохання.

У старших класах нам, дівчатам, кортіло записатися на курси водіння, але всі пішли вчитися куховарити. З тим, що "хлопчачою" справою займатися соромно, не погодилася тільки Наталка. За тиждень і ми зрозуміли, що краще не діставати до гальм старенького ГАЗа й зажити слави "свого хлопця", аніж скніти над тістом у бабській компанії.

У неї власна перукарня і груди п'ятого розміру

Коли Наталка знайомилася з мамою свого коханого, то зізналася, що не вміє крутити кулеб'яку. Й іспит на потенційну невістку провалила.

— Знаєш, не шкодую! — всміхалася вона на зустрічі випускників. — Конкурс на найкращу кулеб'яку в тому домі триває вже 10 років.

А от Ольга втілила мрію сотень дівчат — одружилася з багатієм. Але замість ходити з ним по ресторанах залишалася вдома смажити котлети. Бо була впевнена лише у їх якості. У ресторані чоловіка прихопила інша — "дівчинка-свято". Ольга ж і далі залишається неперевершеною куховаркою.

У передачі — як у житті. Моя тренерка із тортом пролітає. Потенційний жених прожовує шматок і втирає крем із носа. Він уже наївся, тож вибирає іншу претендентку. У тої власна перукарня і груди п'ятого розміру.

Зараз ви читаєте новину «Шлях до серця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути