середа, 25 жовтня 2006 16:08

Варення з фейхоа

47-річна жителька Ірпеня, що на Київщині, Лариса Домченко готує вітамінне варення з фейхоа. Вона каже, що якраз у листопаді цей фрукт з"являється у багатьох магазинах.

Пропускає фейхоа через м"ясорубку. На літр жовто-зеленої суміші додає стільки само цукру і ретельно перемішує. Перекладає в скляну банку і накриває пластиковою кришкою.

— Готове вареннячко смакує з білим хлібом та чаєм. Іноді заливаю дві столові ложки варення окропом — виходить натуральний фруктовий солодко-терпкуватий чай, — каже жінка.

Зараз ви читаєте новину «Варення з фейхоа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути