понеділок, 03 червня 2019 05:25

У пряний лікер додають цитрусову цедру

— Апельсиновий лікер пахне глінтвейном. Пити його одне задоволення, — розповідає киянка Маргарита Фролова, 37 років.

Змішує по 1/2 склянки води та білого сухого вина. Ставить каструлю на плиту. Всипає склянку цукру й перемішує до розчинення. Варить на слабкому вогні 10 хв. Відставляє каструлю для охолодження.

Знімає з двох апельсинів цедру, натирає на дрібну тертку. Розрізує цитруси і вичавлює сік. Додає до сиропу. Підмішує дві бруньки гвоздики та склянку горілки. Перемішує і переливає в банку. Тиждень настоює в темному прохолодному місці, щодня збовтує. Готовий лікер проціджує і розливає у пляшки.

Зараз ви читаєте новину «У пряний лікер додають цитрусову цедру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути