неділя, 04 березня 2012 04:00

Соломія Вітвіцька варить вино з кавою

Телеведуча Соломія Вітвіцька не любить глінтвейнів зі спеціями — гвоздикою, корицею, духмяним перцем.

— Спеції скриготять на зубах. Додаю у гаряче вино щойно зварену натуральну каву.

Виливає у каструлю пляшку сухого червоного вина, вкидає 150 г цукру. Мішає, доки не розтане. Додає 2 ч. л. меду, 100 г коньяку та три маленькі чашки американо.

— Можна будь-яку іншу завчасно зварену каву, але не розчинну. Потрібен кавовий аромат, міцність.

Тримає на вогні, доки на вині не з'явиться біла піна.

— Головне довести до кипіння й не дати закипіти. Інакше вино втратить смак та аромат.

Зараз ви читаєте новину «Соломія Вітвіцька варить вино з кавою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути