— Що Великодня на роботі смакуємо домашньою святковою випічкою. Кожна господиня хоче вразити паскою, здивувати. Цьогоріч вирішила пригостити колег чимось особливим, — каже 33-річна Христина Шевченко, журналістка із Черкас.
— Багато чула позитивних відгуків про дріжджі "Духмяна Хата". Кажуть, вони справляються з тістом будь-якої складності. Випічка виходить особливо ніжна, пухка та смачна. Навіть пасхальна здоба, в якій вдвічі більше жовтків і цукру, ніж у звичайному тісті, для "Духмяної Хати" — не проблема. Вирішила перевірити, чи справді з цими дріжджами можна творити шедеври.
Вразило наскільки швидко підійшло тісто. Якщо попередні роки чекала 3–4 години, то цього — 2. Тісто не лише чудово підійшло, а й було значно пишніше.
Сформувала паски й заклала у форми. Поставила в тепле місце, щоб піднялися. Зазвичай тримаю пів години, а цього разу за 20 хвилин вже поставила пекти. Результат перевершив мої очікування — вийшла найсмачніша паска за всі роки. Була особливо ніжна, пухка.
Раніше експериментувала з іншими дріжджами. Відтепер перевагу надаватиму тільки "Духмяній Хаті".
Коментарі