вівторок, 21 березня 2006 15:22

Пельмені без тіста і м"яса

44-річний кухар Одеської торгової марки "Левада" Ігор Цвєтков у своєму місті прославився дієтичними пельменями — без тіста та м"яса. Він готує французьку страву з ананаса й чорносливу.

Спершу робить начинку. Промиває чорнослив, виймає кісточки, заливає апельсиновим соком і на ніч ставить у холодильник. Вранці маринований чорнослив пропускає через м"ясорубку. Очищає від шкірки ананас і нарізає його поперек тонесенькими кружальцями.

— Головне, щоб чорнослив був готовий — усе інше швидко й просто, — каже кухар, — викладайте в середину ананаса начинку і загортайте, як млинець.

Зараз ви читаєте новину «Пельмені без тіста і м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути