— Друг працює у міжнародній торговельній компанії, їздить по світу, — говорить киянин 31-річний Степан Снокальський. — Недавно привіз із Гаваїв пляшку кавового пива.
До напою підмішують натуральні мелені зерна, вирощені в африканській Руанді. Пиво містить 4% алкоголю, який повністю нейтралізується кофеїном.
— Дуже цікаве на смак, але толку від нього мало. Сп'яніти неможливо.
Змішувати пиво із кавою навчилися й британці. Для напою охолоджують 100 г заварної кави. В іншій посудині змішують по 100 г світлого і темного пива, додають 60 г бренді. Збивають міксером із чотирма кубиками льоду та 2 л. цукру. Суміш зливають у високі склянки, прикрашають збитими солодкими вершками.
— У США продають пиво зі смаком піци. До напою додають помідори, базилік, часник та орегано.
Коментарі