Замовивши у краківському кафе "лазанки", 30-річна киянка Оксана Косик сподівалася побачити лазанью — тонке тісто, запечене з м'ясом, грибами, сиром, овочами та соусом. Смакота!
Замовлення довго не подавали, тому мусила звернутися до офіціантки. Але та сказала, що лазанки вже чекають її на прилавку.
Оксана очам не повірила: національна страва була схожою на підсохлу варену вермішель із чорною пересмаженою цибулею.
Другий прокол стався з салатом "Мізерія".
— Моя бабуся називала так салат із помідорів, огірків, цибулі, заправлений сметаною, — пояснює киянка. — А в поляків! "Мізерія" — переспілий огірок, порізаний скибками з краплиною сметани в центрі тарілки.
Голод не тітка. Довелося туристці замість салату жувати самі огірки.
×
Коментарі