вівторок, 15 вересня 2020 10:53

Термобілизну для тренувань та відпочинку купують у Norfin

З настанням холодів ми починаємо одягати на себе більше одягу. Але це не означає, що вам буде тепло. А що вже казати про зручність? Особливо, якщо ви в цій купі одягу плануєте похід у гори чи на велопрогулянку. Проте, дякуючи сучасним технологіям і українському виробнику Норфін, одяг для мандрів стає все легшим, зручнішим та функціональнішим.

Зокрема, це стосується першого шару, так званої функціональної білизни, або термобілизни.

"Основне завдання темобілизни - відведення вологи з нашої шкіри. Коли вона буде сухою, то ризик переохолодження значно менший. Існує багато випадків, коли використання такої білизни буде доречним. Відповідно і різновидів її досить багато: за матеріалами, структурою, пошиттям, використанням різного типу плетення і навіть товщиною", - розповідає продавець Сергій.

  Основне завдання темобілизни - відведення вологи з нашої шкіри
Основне завдання темобілизни - відведення вологи з нашої шкіри

На norfin.com.ua/termobele/ використовуються, як натуральні так і синтетичні матеріали. Серед натуральних найбільш поширеними є шерсть меріно та бавовна. Із синтетичних – поліестер, лайкра та еластан.

"Синтетичний одяг краще виводить вологу і швидше сохне. Для походів підійде як синтетична, так і шерстяна термобілизна. Вибір залежить від сезону та навантаження. У теплу пору року краще обрати саме синтетичну, з коротким рукавом. Вона добре відводить піт від вашого тіла і ви не замерзнете, якщо стоятимете, наприклад, на вершині гори або зустрічатимете світанок на риболовлі із вудочкою. Вовняна буде доречна у довгих зимових походах чи експедиціях, а також її можна використовувати для сну. Якщо обираєте білизну для спорту чи катання на лижах, важливо, щоб тут використовувався так званий принцип зональності, коли у різних ділянках використовують різні матеріали, щільність чи вид плетіння. Наприклад, під пахвами більш тонка дихаюча тканина, а в зоні попереку - більш щільна та тепла", - продовжує Сергій.

  Основне завдання темобілизни - відведення вологи з нашої шкіри
Основне завдання темобілизни - відведення вологи з нашої шкіри

Для повсякденного використання радять обирати білизну із натуральних тканин або суміші натуральної тканини та синтетики, оскільки вона добре зігріватиме і буде приємною на дотик. А для зимової рибалки краще використовувати термобілизну із товстої шерсті.

Зараз ви читаєте новину «Термобілизну для тренувань та відпочинку купують у Norfin». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути