пʼятниця, 28 квітня 2017 13:05

Як підібрати та з чим поєднувати наймодніший тренд сезону - джинсову спідницю
11

Джинсова спідниця - тренд весняно-літнього сезону
Фото: pinterest.com
Джинсова спідниця - тренд весняно-літнього сезону
Джинсова спідниця - тренд весняно-літнього сезону
Джинсова спідниця - тренд весняно-літнього сезону
Джинсова спідниця - тренд весняно-літнього сезону

Джинсові спідниці набули шаленої популярності у дизайнерських колекціях сезону весна-літо. Особливу увагу приділили декору. У тренді об'ємна вишивка та аплікації.

На виробах брендів Gucci та Marc Jacobs розцвіли кольорові клумби. У марки M.I.H.Jeans по деніму розкидані сяючі зірки, а у Victoria Victoria Beckham спідниці прикрашені малюнками пальм та пташок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська модель знялась для японського глянцю в ультра-міні та на величезних підборах

Не втрачають актуальності короткі варіанти джинсових спідниць. Аби додати речам нового погляду, дизайнери доповнили передню частину металевими ґудзиками. Запропонували носити на високій талії та нашили бічні кишені. Всі віяння сходяться до модних сьогодні стилів 70-их та бохо.

Джинсову спідницю можна поєднувати в абсолютно різних образах. Для ділової зустрічі оберіть варіант довжини міді з темного деніму. Об'єднати можна з однотонною класичною сорочкою та класичними човниками. На романтичне побачення краще обрати щось більш грайливе та відкрите. Яскравості додадуть кольорові вишивки в парі з білою футболкою або блузою з рюшами. У стилі кежуал ідеального поєднання можна досягти з моделлю на високій талії з рваними подолом. Модні варіанти з запахом гарно доповнять кеди, сорочки з деніму та короткі шкіряні косухи.

Головним акцентом весняно-літнього образу мають бути рукава. Саме цей елемент вважається сьогодні модною фішкою. Світові дизайнери запропонували модницям рукава незвичного крою — об'ємні та занадто довгі, з воланами або плісировкою.

Зараз ви читаєте новину «Як підібрати та з чим поєднувати наймодніший тренд сезону - джинсову спідницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути