четвер, 08 квітня 2021 08:37

Разом із Мбаппе прийде на зміну Мессі та Роналду

Голанд – топнападник Європи. Разом із Кіліаном Мбаппе формують нову еру протистояння, яке багато хто порівнює з парою Мессі – Роналду. Вважаю, його перехід з "Боруссії" відбудеться цього літа. Логіка трансферного ринку приведе його до англійської прем'єр-ліги. Саме тамтешні клуби мають найбільші фінансові можливості. "Манчестер Юнайтед" і "Челсі" – головні претенденти на Голанда.

Алекс ВЕЛИКИХ, 46 років, італійський футбольний скаут

Ерлінґ Голанд – один із головних талантів сучасного футболу. Елітна машина голів. Швидкість, техніка, удар, реалізація, потужність, дисципліна – робот, а не людина. Але ставити в один ряд з великими його зарано. Навіть порівняння з Кіліаном Мбаппе поки що не на користь норвежця. Так, він багато забиває. Але що робить гравця великим? Чех Йозеф Біцан голів забив більше за Пеле. Чи робить це його значнішою величиною для футболу? Великими футболісти стають завдяки перемогам їхніх команд. Мбаппе 2018-го привів Францію до виграшу Кубка світу. Можна сказати, що він лишиться в історії.

Роман СІНЧУК, 30 років, журналіст інтернет-порталу ua-football.com

Чистий центрфорвард. Гравець карного майданчика суперника. У нього немає слабких якостей, як у нападника. Він грає з обох ніг, сильний у єдиноборствах і в повітрі, підбирає м'ячі. Якщо Голанд у формі, то його зупинити нереально.

Іван ГЕЦКО, 52 роки, колишній нападник збірної України

Голандом цікавиться "Барселона". Там він може стати суперзіркою. Для свого віку це сформований форвард. Має хороші фізичні кондиції, постійно націлений на удар. Віддає м'яч і рухається тільки вперед. Усі передачі намагається приймати на ходу. З недоліків – егоїзм. Погано взаємодіє з іншими гравцями атаки.

Норвежця не варто порівнювати з Мессі та Роналду. За типажем він більше нагадує Левандовського з "Баварії".

Олег САЛЕНКО, 51 рік, найкращий бомбардир Кубка світу-1994

Зараз ви читаєте новину «Разом із Мбаппе прийде на зміну Мессі та Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути