Ексклюзиви
вівторок, 06 лютого 2018 13:35

Випускникам шкіл подарували всеукраїнського онлайн-репетитора - Степанов

Випускникам шкіл подарували всеукраїнського онлайн-репетитора - Степанов
Онлайн-платформа BeSmart для підготовки до ЗНО стала безкоштовною і доступною по всій Україні. Фото: Depositphotos

З 5 лютого 2017 року безкоштовну освітню онлайн-платформу для підготовки до ЗНО BeSmart, раніше впроваджену в Одеській області, вивели на всеукраїнський рівень. Тепер вона доступна для вступників до вузів по всій країні.

Про це повідомив автор проекту - глава Одеської обласної держадміністрації Максим Степанов на презентації онлайн-платформи Be Smart в Києві.

"Три роки тому Онлайн-платформа BeSmart замислювалася як комерційний проект. Ми підключили до її створення найкращих викладачів країни, багато з яких є авторами підручників. Зараз у BeSmart є два важливі аспекти. Перше - тепер платформа безкоштовна, і безкоштовною вона й залишиться. Друге - наші курси будуть доступні в кожному регіоні України. В тому числі, і на окупованих територіях. Для них такі курси - це шанс. Неважливо, хто вони - луганчани або севастопольці - це можливість підготуватися за українською програмою, здати ЗНО і вступити в хороший український вуз. Це дуже важливий момент в реінтеграції окупованих територій в Україні", - наголосив Степанов.

Глава Одеської ОДА також зазначив, що кожен курс платформи отримав повне схвалення Міністерства освіти. На презентації проекту це також підтвердила міністр Лілія Гриневич.

"Я мрію, щоб кожна людина, яка займає пост глави обладміністрації, так опікувалась освітою наших дітей. Цей проект - приклад соціальної відповідальності. Цей проект ілюструє наші пріоритети. А пріоритет у нас один - інвестиції в майбутнє наших дітей", - сказала Гриневич.

BeSmart - проект голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова. Це єдина в Україні платформа онлайн-курсів, на якій розміщены понад 20 тис. тестів і 2 тис. уроків. Онлайн-платформа була запущена в Одеській області 2017 року. По кожному з предметів ЗНО Одеська область піднялася в рейтингу областей на 5-7 позицій, а з англійської мови - з 16 на 1 місце.

Реєстрація на ЗНО-2018 розпочинається 6 лютого 2018 року.

Зараз ви читаєте новину «Випускникам шкіл подарували всеукраїнського онлайн-репетитора - Степанов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі