Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2017 14:47

Вродливі люди живуть довше - вчені

Вродливі люди живуть довше - вчені

Американські науковці стверджують, що зовнішньо привабливі люди мають менше проблем зі здоров'ям, тому довше і щасливіше живуть.

Для такого висновку вони проаналізували 15 тис. людей від 24 до 35 років протягом кількох років. Виявилось, що на цукровий діабет, бронхіальну астму і депресію рідше хворіють гарні люди, тому живуть довше.

Лікарі пояснюють, що люди з гарною зовнішністю краще слідкують за собою і не доводять себе до ожиріння. Якщо у людини є надмірна вага, вона більше схильна до різних захворювань, на відміну від спортивних, струнких людей. Відсутність зайвої ваги сприяє кращому стану здоров'я, інформує gogetnews.

Наголошують, що вродливі люди впевнені в собі і страждають меншою кількістю комплексів, тому психосоматичний фактор, який може спровокувати низку хвороб, у них менш виражений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому гладким важко схуднути - вчені

Науковці також виявили, що думка про невисокі розумові здібності красивих людей - помилкова.

Дослідження показали, що особи з привабливою зовнішністю в більшості мають рівень IQ вище за середній. Вчені не можуть точно пояснити причини, але думають, що високий інтелект вродливих людей - результат багатовікового, природного відбору.

Чоловіки і жінки з високим IQ живуть довше, адже здатні зрозуміти важливість здорового способу життя і відмовитись від шкідливих звичок. Вони також мають більше можливостей забезпечити для себе кращу якість життя, що також сприяє його тривалості.
Зараз ви читаєте новину «Вродливі люди живуть довше - вчені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути