четвер, 10 серпня 2017 13:30

Востаннє плакав у дитинстві: 11 життєвих правил менеджера Фаріда Абу Хадіда

Востаннє плакав у дитинстві: 11 життєвих правил менеджера Фаріда Абу Хадіда
Фарід Абу Хадід Фото: Тарас Подолян

Люди прагнуть до абсолютного - щастя, любові, гармонії. Насправді цих понять не існує, впевнений керівник департаменту будівельної техніки компанії "Цеппелін Україна" Фарід Абу Хадід.

У розмові з журналом "Країна" він поділився життєвими правилами, які роблять його щасливим і успішним.

1. Встаю до 7:00. Є час подивитися новини, налаштуватися на робочий день. Та й зранку за годину можна встигнути приблизно стільки, як серед робочого дня - за три.

2. Не ностальгую ні за юністю, ні за студентськими роками. Впевнений, з роками перед людиною відкривається все більше можливостей.

3. Сенс життя - у розвитку й самовдосконаленні. Ми живемо, щоб змінювати світ на краще: народжуємо дітей, аби вони були розумнішими за нас, удосконалюємо технології.

4. Раніше планував відпочинок за шість-дев'ять місяців: шукав країну, готель, купував квитки, сидів на форумах, читав відгуки, дивився фото. Потім приїжджаєш - і відчуття, ніби ти все це вже бачив, наче тут уже був. Від цього втрачаються приємні емоції. Почав менше планувати. Тепер отримую більше задоволення.

5. Потрібно бути собою. Це дуже складно, особливо чоловікові. Жінка має право на слабкість.

6. Не потрібно боятися старості. У кожного віку є свої приємні особливості й можливості. Боюся залежності від держави у пенсійному віці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер театру розкрив таємницю щасливих сімейних стосунків

7. Важливо ставити запитання, на які не маєш відповіді.

8. Внутрішні конфлікти потрібно вирішувати. Інакше вони поглинатимуть енергію й з'їдатимуть із середини. Не лишиться сил ані на роботу, ані на сім'ю.

9. Якщо виникає неприємна ситуація, потрібно шукати шляхи вирішення, а не давати волю емоціям. Востаннє плакав у дитинстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11 правил життя режисера Молодого театру Андрія Білоуса

10. Звільнення з роботи - це свого роду допомога. Час від часу мусив звільняти працівників - неефективних або тих, не хотів трудитись. Працівник може сидіти на ненависній посаді роками, бо боїться зробити крок. Працедавець робить це за нього.

11. Я не обманюю. Обман — це бажання втекти від відповідальності і досягнути результату найменшими зусиллями. Я ж звик відповідати за свої слова. Недосказанність — та ж сама брехня.

Повну версію розмови з Фарідом Абу Хадідом читайте в номері журналу "Країна" від 10 серпня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Востаннє плакав у дитинстві: 11 життєвих правил менеджера Фаріда Абу Хадіда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути