вівторок, 14 березня 2017 14:38

Ми повинні використати учасницю Євробачення від Росії - Мухарський

Ми повинні використати учасницю Євробачення від Росії - Мухарський
Антін Мухарський

Музикант Антін Мухарський вважає, що Україна повинна використати ситуацію з російською представницею на Євробаченні-2017 Юлією Самойловою для власного піару та промо.

"Треба Самойлову в аеропорту зустрічати із сотнею покалічених солдатів, аби Росія зрозуміла, що такої кількості людей з обмеженими можливостями не було навіть за часів Другої світової війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "При чому тут її інвалідність? Як вона допомагає співати?" - телеведуча виступила проти Самойлової

Росія хоче дискредитувати Україну, відправивши на конкурс співачку з інвалідністю та сподіваючись, що їй буде відмовлено у праві в'їзду на територію країни. Вони там все використовувати для своєї пропагандистської машини. Не треба відмовляти. Нехай приїжджає. Треба робити із цього власний український піар та промо. Росія вбиває наших людей. Покажіть наших людей, воїнів АТО, які постраждали від цієї війни, – посадіть у перші ряди", – сказав виданню "Апостроф" Мухарський.

Росія відправляє на співочий конкурс Євробачення-2017 до Києва співачку 27-річну Юлію Самойлову. Вона виконає композицію Flame Is Burning.

Самойлова відкривала Паралімпійські ігри-2014. Стала фіналісткою третього сезону пісенного проекту Алли Пугачової "Фактор А". Дівчина з дитинства має першу групу інвалідності. Після невдалого щеплення від поліомієліту пересувається на інвалідному візку.

Зараз ви читаєте новину «Ми повинні використати учасницю Євробачення від Росії - Мухарський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути