субота, 19 січня 2019 07:25

Вчителька створила у соцмережі сторінку для вивчення математики

Вчителька створила у соцмережі сторінку для вивчення математики
В Instagram створили сторінку для вивчення математики. Фото: fintramplin.com

Вчитель математики з Калуського ліцею №10 Мар'яна Уляк створила в Instagram сторінку для вивчення математики.

Профіль insta_math_help - перший україномовний ресурс корисної математики. Там учні зможуть підготуватися до ЗНО або ДПА, пише "Педагогічна преса".

Мар'яна Уляк вирішила розробити профіль після того, як прочитала, що в Україні не існує навчальних профілів у соцмережах.

Сторінку вчителька розробила самостійно. Сама розробила оформлення сторінки, займається наповненням темами і навчальними матеріалами. Вони доступні для школярів, батьків і педагогів. Кожна публікація − це коротке і чітке пояснення матеріалу з прикладами

"Існують збірники та підручники з усією інформацією. Але будьмо відвертими: сучасний учень цього майже не сприймає. Школярам цікава робота з навчальними мобільними програмами. Тим більше зараз важко уявити наше життя без соцмереж – вони усюди", - каже педагог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чим дивували діти: 5 винаходів 2018-го українських школярів

Надалі вчителька планує створити інтерактивні вправи у режимі реального часу. Це допоможе краще закріпити матеріал. Крім того, кожне зображення зберегти на свій смартфон. Їх можна використовувати під час підготовки до занять.

У 2019 році сертифікують перші 2 тис. вчителів початкових класів. Це новий метод для оцінювання освітян. Сертифікація проходитиме в два етапи. Перший – це тест, проходження зовнішнього незалежного тестування, який складатиметься з двох частин. Другий етап проводитиме Державна служба якості освіти, він стосуватиметься проведенню моніторингу роботи вчителя на місці.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька створила у соцмережі сторінку для вивчення математики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути