Ексклюзиви
четвер, 22 квітня 2021 14:33

Samsung Galaxy A52: смартфон, який складно не полюбити

Samsung Galaxy A52: смартфон, який складно не полюбити
Samsung A52 можна купити в інтернет-магазині за 10-12 тис. грн

Продуманий, стильний і функціональний Samsung A52 можна купити в інтернет-магазині за 10-12 тис. грн залежно від конфігурації пам'яті. Гаджет отримав корпус з вологозахистом і потужну апаратну начинку, яка дозволяє запускати ресурсоємні ігри.

Витончений дизайн

Корпус з матового композитного пластика виконаний в чорному, білому, бузковому і блакитному кольорі. Блок камер на задній панелі за кольором збігається з корпусом.

У фронтальної панелі ультратонкі рамки і акуратний круглий виріз під селфікамеру в центрі верхньої частини. Світлодіодного індикатора немає, але залишатися в курсі вхідних повідомлень можна, включивши Always-On Display.

Плавний дисплей

У Samsung Galaxy A52 Super AMOLED екран з діагоналлю в 6,5 дюймів. Підтримуваний дозвіл – 2400х1080 пікселів. Максимальний час відгуку – 4 мс.

При повністю білому фоні яскравість екрану складає 713 ніт. Частота оновлення виросла з 60 Гц до 90 Гц, що забезпечує високу плавність екрану. У іграх середня плавність – 70 Гц.

Продуктивність флагманського рівня

Смартфон працює під управлінням 8-ядерного чіпсета Qualcomm Snapdragon 720G. Він розроблений за 8-нанометровим техпроцесом і розганяється до 2,3 ГГц. Як передвстановлена операційна система вибрана Android 11 з оболонкою One UI 3.1.

Самсунг Галаксі А52 продається в двох модифікаціях. Залежно від вибраного варіанту міняється ціна гаджета:

• 6 Гб оперативної та 128 Гб вбудованої пам'яті – за 10 тис грн.
• 8 Гб ОЗУ та 256 Гб вбудованого накопичувача – за 12 тис грн.

Гаджет добре справляється з запуском важких динамічних ігор. На середніх графічних налаштуваннях можна запускати World of Tanks, Genshin Impact тощо.

Зйомка з оптичною стабілізацією

Головна особливість камери – підтримка оптичної стабілізації. В смартфонів середнього класу рідко є така можливість. Samsung Galaxy A52 оснащений прямокутним блоком камер, в якому чотири об'єктиви і світлодіодний спалах.

Характеристики такі:

• Основна камера, що за замовчуванням знімає з дозволом у 16 Мп. Дозвіл можна збільшити до 64 Мп, тоді підвищиться деталізація та стане доступний двократний цифровий зум.
• Ультраширококутна камера на 12 Мп з кутом огляду в 123° і можливістю зйомки в нічному режимі.
• Два сенсори по 5 Мп – макродатчик і сенсор глибини.

Граничний дозвіл для відеозйомки – Ultra HD 4k, але лише при 30 кадрах за секунду.

Зараз ви читаєте новину «Samsung Galaxy A52: смартфон, який складно не полюбити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути