середа, 02 січня 2019 17:31

Показали, як виглядатимуть люди через тисячу років

Показали, як виглядатимуть люди через тисячу років
Через тисячу років люди будуть вище ростом. Фото: vm.ru

Найближчим часом люди почнуть змінюватися зовнішньо і навіть технічно

На основі досліджень і технічних винаходів створили відео, у якому показали образ людини через 1 тис. років, пишуть cikavosti.com.

Інноваційні технології активно впроваджуватимуть у життя людей. Приміром, наші нащадки матимуть вбудований захист від ВІЛ. Він допоможе запобігати хворобі. Також існує ймовірність переносити свідомість однієї людини до іншої чи голови.

Технічні зімни вплинуть на зовнішній вигляд людини. Науковці вважають, що через тисячоліття люди матимуть вищий зріст і будуть володіти більш розвиненим інтелектом. Вони зможуть легко пристосовуватися до різних природних умов, клімату і життя на інших планетах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найголовніші досягнення науки 2018 року

Космічний зонд New Horizons досяг астероїда Ultima Tule, який знаходиться на межі Сонячної системи. Ще жоден дослідницький космічний апарат не досягав настільки віддалених від Землі об'єктів. Астероїд знаходиться на відстані щонайменше 6,5 млрд км від Землі.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як виглядатимуть люди через тисячу років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути