Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 13:30

Подарунки на "мільйон": весняна акція від Фокстрот (PR)

Подарунки на "мільйон": весняна акція від Фокстрот (PR)
Мережа електроніки та побутової техніки Фокстрот проводить гранд-розіграш подарунків

Якщо вже давно замислюєтеся над покупкою електрогриля або над оновленням домашніх гаджетів, вам сюди.

Весна – це щоразу нове життя. Хочеться скинути вантаж старих проблем і позбутися від непотрібних речей, а замість них придбати нове і красиве. Це стосується і побутової техніки в тому числі, яку можна виграти, взявши участь у гранд-розіграші подарунків на 1 000 000, який проводиться в мережі електроніки та побутової техніки Фокстрот з 15 квітня по 5 травня.

Умови прості: серед покупців будь-якої дрібної побутової техніки в Фокстрот кожен день розігрується один з півтори сотні цінних подарунків загальною вартістю до 1 млн грн, серед яких кухонні машини, пилососи-стики, електрогрилі, мультиварки і кавомашини. Щоб збільшити шанси виграти один із заявлених призів, пропонуємо більш ретельніше придивитися до тих позицій, які і без того потрібні і корисні в побуті.

Кондиціонер

Ось так чекаєш цього тепла, а потім різко настає спека, і вдома відразу стає нічим дихати. Знайоме? Тоді саме час потурбуватися про комфорт у домашньому кліматі. Тим паче, чим більше часу є на вибір кондиціонера, тим більше можливостей купити його за акційною ціною. Наприклад, побутовий кондиціонер HYUNDAI ARN12HSSUA зараз продається зі знижкою в 2500 грн.

Сушарка для овочів

З потеплінням доводиться знімати верхній одяг, і хочеться при цьому ще й позбутися кількох кілограмів. Немає нічого простішого, якщо замінити звичні ласощі сушеними фруктами і овочами. Ось чому українським господиням так полюбилася сушарка для овочів. Всього за 6-10 годин ви зможете зробити заготовки та ласощі з сушених плодів на свій смак. Добре б встигнути придбати сушилку GORENJE FDK 20 MG, адже ціна на неї гарантовано найкраща на ринку – по системі Найс Прайс від Фокстрот.

Блендер

Як, ви все ще не робите смузі? А як щодо молочних коктейлів? Супів-пюре? Блендер PHILIPS HR2537/00, ледь з'явившись на вашій кухні, відразу ж урізноманітнює і значно оздоровить ваше меню. Адже якщо у вас вдома є фрукти, овочі і блендер, то ви в будь-який момент приготуєте найвишуканіші страви і напої для правильного харчування.

Робот пилосос

Якщо в цьому році ви вирішили більше уваги приділяти собі, то варто передоручити турботу про домашню чистоту самостійному девайсу – роботу-пилососу ROWENTA RR7755WH. Ті, у кого вже є вдома такий помічник, не уявляють, як раніше обходилися без нього. Лежиш собі на дивані, а прибирання йде само собою. Приємно ж!

Мультипекар

Якщо раптом вам здавалося, що від природи не дано готувати кулінарні шедеври, такий девайс, як мультипекар REDMOND SkyBaker RMB-M657/1S все виправить. Вбудований гриль дозволяє готувати м'ясо, рибу та овочі з максимальним збереженням корисних речовин, а головне, робити це дуже просто і швидко. При бажанні можна докупити додаткові панелі – їх на вибір пропонується 40 штук. З ними так само швидко і легко можна готувати будь-яку фігурну випічку, наприклад, льєжські вафлі, "горішки", гарячі бутерброди, пряники тощо.

Більше товарів, які беруть участь в акції "Подарунки на "мільйон", шукайте в магазинах мережі Фокстрот та на foxtrot.ua.

Зараз ви читаєте новину «Подарунки на "мільйон": весняна акція від Фокстрот (PR)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути