Вживання продуктів у сирому вигляді зменшує рівень тривоги в організмі.
Такі результати дослідження новозеландських вчених з Університету Отаго, пише 24tv.
Науковці залучили до дослідження людей віком від 18 до 25 років. Аналізували фізичне і психологічне здоров'я. Науковці враховували раціон добровольців, фізичну активність і соціально-економічний статус.
Виявилося, що люди, які вживають у їжу більше сирих продуктів, не страждають так від занепокоєння. Такі продукти добре впливають на психічне благополуччя.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медики розповіли про вплив горіхів на серце
Найкраще на психічний стан впливає вживання ягід, огірків, ківі, моркви, бананів, яблук, цитрусових, салату, грибів, селери, капусти і червоної цибулі.
Три порції капустяних овочів на день допомагають знизити тиск і очистити судини. До капустяних відносять броколі, цвітну і білокачанну капуста, кольрабі, ріпу, редис, зелень.
Коментарі