неділя, 28 січня 2018 05:28

Як працює найсмачніша дієта: морозиво допомагає схуднути

Як працює найсмачніша дієта: морозиво допомагає схуднути
Дієта для схуднення і морозиво поєднали. Фото bbc.com

Нова дієта, яку почали використовувати американські лікарі, використовує морозиво. Це допомагає втратити вагу, зменшити симптоми старіння, зменшує виникнення раку кишечника і знижує артеріальний тиск.

Дієтолог Холлі Маккорд закликає людей з'їдати порцію морозива кожного дня.

"В морозиві багато кальцію і це той вид продуктів, які швидко засвоюються. Лікарі Гарвардської медичної школи прийшли до висновку, що збільшення споживання молочних продуктів можуть допомогти літнім людям підтримувати здоровий вагу. Також вживання морозива робить людей щасливими, адже починають працювати зони щастя в головному мозку", - сказав Холлі Маккорд, американський дієтолог.

Лікар закликав людей з'їдати порцію морозива кожного дня. Але вимагає дотримуватись розумних меж і не харчуватись тільки цим продуктом, адже тоді дієта не працюватиме.

"Найкраще - дотримуватись збалансованості. Отримувати повноцінне харчування, але із можливістю насолоджуватись тими продуктами, які любите. Негативні наслідки від солодощів можна ліквідувати фізичними вправами і пробіжкою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обрати дієту за своїм темпераментом.

На людський організм підвищено діють гормони під час бажання схуднути. Тому так сильно хочеться заборонених продуктів із високим вмістом калорій. Така поведінка викликана тим, що навіть при легкому голоді виробляється гормон грелін, який змушує мозок сконцентруватися на пошуку їжі, особливо - калорійної.

Зараз ви читаєте новину «Як працює найсмачніша дієта: морозиво допомагає схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути