вівторок, 24 липня 2018 10:56

Назвали ознаки, які свідчать про наближення розлучення

Назвали ознаки, які свідчать про наближення розлучення
Чим менше між партнерами дотиків - тим вищий ризик розлучення. Фото: Flytothesky

Існують 4 ознаки, які свідчать про наближення розриву стосунків із партнером.

Особливу увагу слід приділяти невербальному спілкуванню, радить американський фахівець із невербальної комунікації Патті Вуд. Деякі зміни у поведінці можуть свідчити про початок проблем у стосунках партнерів, пише "Новое время".

"Навіть маленькі, здавалося б, незначні зміни в невербальному спілкуванні між партнерами можуть стати підказками, які допоможуть запобігти розриву відносин", - говорить Вуд.

Одна з найяскравіших ознак майбутнього розлучення - коли один із партнерів несвідомо відповідає переляком або різким рухом на спробу іншого наблизитися.

"Все просто - ви йдете в напрямку того, що вам подобається. Відштовхуєте те, що вам не подобається. Це основа мови тіла", - пояснює експерт.

Інша ознака - коли партнери проводять разом мало часу. Серед явних ознак майбутнього розлучення фахівець називає відсутність зорового контакту і уникнення дотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що призводить до розлучення

"Людина завжди хотітиме дивитися на того, кого любить. Те ж можна сказати про дотики. Якщо раніше ваш партнер любив тримати вас за руку, а зараз став уникати цього, то це не дуже хороший знак", - підсумовує Патті Вуд.

Надмірно ласкаві та прив'язані одне до одного на початку стосунків пари частіше розлучаються. Надмірна емоційність характерна у період закоханості. Він триває від 3 до 9 місяців. Коли пари стикаються з реальними проблемами, яких не було на початку стосунків, з'являється розчарування.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ознаки, які свідчать про наближення розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути