четвер, 05 липня 2018 14:40

Які пари частіше розлучаються

Які пари частіше розлучаються
Період закоханості триває від 3 до 9 місяців. Фото: badfon

Надмірно ласкаві і прив'язані одне до одного на початку стосунків пари частіше розлучаються.

Науковці протягом 13 років аналізували стосунки 168 подружніх пар, пише "Новое время".

"Чим тверезіше партнери дивляться одне на одного на початковому етапі стосунків - тим більше у них шансів побудувати міцну сім'ю. Деякі люди настільки захоплені своїм партнером, що не можуть тверезо оцінювати ситуацію. У цьому разі "любов сліпа". Але захоплення - лише тимчасовий стан, як і пристрасть. Коли це пройде, людина може зрозуміти, що між ними з партнером немає нічого спільного. Часто такі стосунки завершуються розривом", - каже експерт з відносин Мадлен Мейсон Рейнтрі.

Надмірна емоційність характерна у період закоханості. Він триває від 3 до 9 місяців. Коли пари стикаються з реальними проблемами, яких не було на початку стосунків, з'являється розчарування.

Прояви ніжності - не завжди ознака майбутнього розлучення. Йдеться про нездорову емоційність і "токсичну пристрасть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували, чому жінки зраджують

"Якщо ви захоплені одне одним настільки, що захищаєте партнера від спілкування з близькими і друзями, проводите разом з ним весь свій вільний час - ваші стосунки нездорові. Однак, якщо ви ставитеся до партнера з повагою, ніжністю та турботою - з вами все в порядку", - каже фахівець.

Під час дослідження також виявили ознаки розлучення - небажання партнерів працювати над відносинами, відсутність взаєморозуміння і поваги.

Залежністю керує страх. В його основі - низька самооцінка і недостатня віра у власні можливості. Коли дитина не отримує досить любові і турботи від батьків, то в дорослому віці намагається "заслужити" цю любов у когось іншого.

Зараз ви читаєте новину «Які пари частіше розлучаються». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути