субота, 16 червня 2018 07:26

З'ясували, чому жінки зраджують

З'ясували, чому жінки зраджують
Жінки зраджують тому, що люблять. Фото: tothemaonline

Одружені жінки зраджують, щоб врятувати шлюб.

Американські науковці університету штату Міссурі протягом року опитували жінок віком від 24 до 65 років. Вони зраджували чоловіків і користувалися сайтом знайомств Ashley Madison, пише nv.ua.

Виявилося, що більшість панянок зраджували через любов до свого партнера. Вони намагалися уникнути розлучення шляхом задоволення своїх сексуальних потреб.

"Понад половини опитаних мною жінок зізналися, що у їхніх відносинах із чоловіком їм не вистачає сексу або вони не відчувають оргазму. Саме тому шукають пристрасть "на стороні". Більшість із невірних дружин не хочуть розлучатися зі своїми чоловіками і стверджують, що люблять їх. Для жінок це було не спонтанне рішення. Вони шукали оргазм, а не партнера для життя. Вони зраджували, щоб зберегти, а не зруйнувати свій шлюб. Таким чином, можна констатувати, що всі ці жінки хотіли задовольнити виключно свої фізичні потреби", - каже автор дослідження Алісія Уокер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали переваги сексу в зрілому віці

Жінки зізналися, що після зради стали добрішими дружинами і матерями. Вони переконані в тому, що зрада дозволила їм захистити і зберегти їхній шлюб.

Чоловікам і жінкам не вистачає у сексі тривалої прелюдії. Попередні ласки опинилися на першому місці у списку речей, які хотіли б змінити представники обох статей. На другому місці у жіночому списку - секс-позиції.

Зараз ви читаєте новину «З'ясували, чому жінки зраджують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути