Ексклюзиви
понеділок, 26 грудня 2016 16:58

Науковці назвали колір очей успішних людей

Науковці назвали колір очей успішних людей

Американські вчені з університету Луїсвілля знають, який колір очей сприяє успіху. Успішне й талановите майбутнє пов'язане з очною пігментацією, повідомляє uagolos.com.

Науковці розробили технологію, що дозволяє визначати талант людини за кольором його очей. Згідно з їхніми спостереженнями, найбільший успіх у кар'єрі демонструють блакитноокі люди. Власники волошкових очей не лише талановиті, але й швидше інших навчаються й адаптуються до нових умов. Фахівці пояснюють, що саме ці якості допомагають їм досягти успіху в будь-якій галузі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Установили, якого кольору очей у природі не існує

Учені пояснюють, що карооким не потрібно ставити тавро на своїй кар'єрі чи творчості. Людям із темним пігментом в очах невластива наполегливість і впевненість. Ці люди сумніваються у власних силах. Вони частіше не задоволені своїм доходом і кар'єрними успіхами. Це позначається на їхній успішності.

Група європейських учених після дослідження зразків крові дійшли думки, що Землю населяють нащадки інопланетян. За словами науковців, відмінною рисою людей, які можуть вести свій рід від прибульців, вважають негативний резус-фактор крові.

У більшості людей резус-фактор позитивний. Лише в одного мільярда людей він негативний. Володарі такого резусу зазвичай мають високий інтелектуальний рівень, руде волосся і блакитні чи зелені очі.

Зараз ви читаєте новину «Науковці назвали колір очей успішних людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути