Ексклюзиви
четвер, 06 грудня 2018 17:17

Іншопланетяни вже могли відвідували Землю — експерт Nasa

Іншопланетяни вже могли відвідували Землю — експерт Nasa
Вчений Nasa запропонував "розглядати феномен НЛО, як гідний вивчення". ФОТО: vokrugsveta.ru

Позаземні істоти, можливо, вже відвідували Землю. Про це заявив експерт Nasa Сільвано П. Коломбано . Про це пише Daily Mail.

Сільвано П. Коломбано з відділу інтелектуальних систем Nasa вважає, що позаземне життя може сильно відрізнятися від людського життя, яке основане на вуглецю.

"Я просто хочу вказати на те, що інтелект, який ми могли б знайти, і який міг би знайти нас (якщо ще не знайшов), може бути побудований зовсім не вуглецевими організмами, такими як ми", – повідомив Коломбано на семінарі "Розшифровка чужої розвідки".

На його думку, чужорідне життя могло вийти далеко за рамки людських технологій і, можливо, освоїло міжзоряні подорожі. До того ж, інопланетяни можуть бути надзвичайно крихітними суперінтелектуальними створіннями.

"Технологічний розвиток нашої цивілізації розпочався близько 10 тис. років тому, а зростання наукових методологій - тільки за останні 500 років. Тому ми можемо припустити, що у нас може виникнути реальна проблема у прогнозуванні технологічної еволюції навіть протягом наступних тисяч років, не кажучи вже про мільйони років", – сказав вчений.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Всесвіт старіє - вчені зробили заяву

Коломбано закликав фізиків брати участь у "спекулятивній фізиці", заснованій на найбільш доказових теоріях, але "з деякою готовністю розширювати можливості щодо природи простору-часу та енергії". Також він запропонував "розглядати феномен НЛО, як гідний вивчення".

Учені виявили планету, яка схожа на Землю та може бути придатна до життя. Вона обертається на орбіті Проксими Центавра - найближчої до нашого Сонця зірки.

Зараз ви читаєте новину «Іншопланетяни вже могли відвідували Землю — експерт Nasa». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути