середа, 22 травня 2019 16:03

Гриневич розповіла, чи братиме участь у парламентських виборах

Гриневич розповіла, чи братиме участь у парламентських виборах
Лілія Гриневич продовжує працювати на посаді, і не вирішила, чи братиме участь у виборах до ВР. Фото із відкритих джерел.

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич продовжує працювати на посаді, і поки не визначилася, чи братиме участь у виборах до Верховної Ради.

"На даний момент я планую працювати. У нас літо - "гарячий період", і ми будемо працювати. Зрозуміло, що уряд може змінитися тільки тоді, коли коаліція в парламенті запропонує новий склад уряду", - сказала Гриневич агентству "Інтерфакс-Україна".

Гриневич заявила, що не визначилась, чи буде брати участь у парламентських виборах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грошей немає: педагогам не підвищать зарплати

"Я поки думаю над цим. Що мене підштовхує до цього - нам потрібно продовжувати "Нову українську школу", є багато різних ініціатив, є закони, які ми розробили в Міністерстві освіти. Я розумію, що тут потрібен вплив на цю ситуацію, тому, можливо, мені доведеться прийняти рішення йти на вибори", - додала вона.

МІністр сказала, що команда президента України Володимира Зеленського не проводила із нею жодних консультацій. Тому вона не впевнена, чи очолить міністерство у новому уряді.

"Для цього я повинна ще зрозуміти, яке ця команда має бачення розвитку освіти і науки в Україні. Для того, щоб співпрацювати, потрібно мати спільну платформу і бачення змін. Поки такої дискусії у нас не було".

Із 2021-го для випускників 11 класів будуть обов'язковими іспити із математики та української.

Зараз ви читаєте новину «Гриневич розповіла, чи братиме участь у парламентських виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути