вівторок, 01 серпня 2017 07:05

8 причин вживати воду з лимоном вранці

8 причин вживати воду з лимоном вранці
Вода з лимоном не лише угамовує спрагу краще, ніж будь-який інший напій, але і насичує організм потрібними вітамінами, мінералами і мікроелементами. Фото: 4girls.ua

Вода з лимоном не лише угамовує спрагу краще, ніж будь-який інший напій, але і насичує організм потрібними вітамінами, мінералами і мікроелементами. Вона допомагає організму відновити кислотно-лужний баланс, а це необхідно, щоб запобігти хворобам і позбавитися від зайвої ваги.

Лимонна вода - один з кращих природних джерел енергії.

Gazeta.ua зібрала 8 причин чому треба пити воду з лимоном натщесерце.

1. Робить людину витривалішою.

Якщо вас чекає фізичне навантаження або просто важкий активний день, то склянка лимонної води стане джерелом електролітів і заповнить водний і сольовий баланс в організмі.

2. Вода з лимоном корисна для шкіри

Попри те, що ви споживаєте воду з лимонами всередину, це чинить сприятливу дію на вашу шкіру. Впливає вітамін С, покращуючи шкіру шляхом її омолоджування зсередини організму.

3. Вода з лимоном допомагає боротися з хворобами серця

Тепла вода з лимоном натщесерце може допомогти людям, що страждають від хвороб серцево-судинної системи. Річ у тому, що регулярне вживання води з лимонним соком сприяє очищенню артерій і посудин. Це знижує ризик виникнення і розвитку хвороб серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 продуктів, які не можна їсти натщесерце

4. Вода з лимоном освіжає дихання

Маючи сильний і приємний смак і запах, лимонний сік здатний замаскувати неприємний запах з рота і зберегти свіжість. У чистому вигляді лимонний сік здатний навіть роз'їсти емаль зубів, а ось у поєднанні з водою чинитиме м'яку і делікатну дію.

5. Дарує енергію

Якщо ви будете декілька тижнів випивати по склянці такої рідини натщесерце, помітите, що вранці повні енергії для нових звершень. Корисні властивості лимона накопичуються, роблячи благотворний ефект на нервову систему.

6. Натуральний послаблюючий засіб

Цитрус робить м'який послаблюючий ефект і чистить кишечник. Ранковий прийом лимонного соку може спровокувати розлад кишечника. Тому тим, у кого "слабкий" кишечник, краще пити сік з медом або цукром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 причин вживати воду натщесерце

7. Сприяє хорошому травленню

Ранкова склянка води з лимонним соком, випита натщесерце, покращує роботу шлунку, регулює кислотність, позбавляє від відчуття тяжкості, печії, перешкоджає газоутворенню.

8. Вода з лимоном сприяє зниженню ваги

Відлагоджена робота травної системи покращує метаболізм, що, у свою чергу, нормалізує вагу людини і перешкоджає відкладенню зайвих кілограмів. А лимонна кислота, у свою чергу, сприяє розщепленню жиру.

Зараз ви читаєте новину «8 причин вживати воду з лимоном вранці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути