Ексклюзиви
понеділок, 10 липня 2017 07:29

7 причин вживати воду натщесерце

7 причин вживати воду натщесерце
В Японії сьогодні дуже популярно пити воду натще, відразу після пробудження. Вона допомагає як для хронічних, так і для гострих захворювань. Фото: pinterest

В Японії сьогодні дуже популярно пити воду натще, відразу після пробудження.

Вона допомагає як для хронічних, так і для гострих захворювань.

Gazeta.ua підготувала 7 причин пити воду вранці.

1. Стакан води з ранку - це найкраще очищення організму. Життя в техносфері сильно забруднює організм. Мертва їжа, різноманітні хімічні засоби, вихлопні гази машин і дим заводів - все це негативно позначається на ресурсі людського організму. Під час сну тіло намагається очиститися, і стакан води, випитий з ранку, є відмінним засобом для виведення токсинів з організму. Відбувається очищення внутрішніх органів, а це, в свою чергу, позитивно позначається на зовнішньому стані тіла, в тому числі шкіри і волосся.

2. Поки ми спимо, наш організм активно працює над відновленням клітин і очищенням внутрішніх органів; тому випити склянку води натщесерце корисно - це допоможе організму вивести зайві речовини з сечею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які хвороби частіше хворіють українці

3. Вода - незамінний союзник шкіри; вона підтримує її здоровою. Дві склянки води, випитих натщесерце, допоможуть зберегти еластичність шкіри і підтримати її в тонусі, а також запобігти появі передчасних зморшок.

4. Випиваючи воду з ранку, ми сприяємо захисту і зволоженню життєво важливих органів і забезпечуємо їх коректну роботу.

5. Пити воду натщесерце вранці - корисно для лікування багатьох захворювань. Сечостатеві захворювання, астма, лейкемія, туберкульоз, коліт, головні болі мігрені, запори, проблеми зі шкірою, стенокардія, рак, хвороби нирок, артрит, синусит, менінгіт, діабет - ці та інші захворювання набагато легше перемогти, якщо випивати вранці стакан води.

6. Якщо ви з ранку на голодний шлунок п'єте теплу воду, ваш метаболізм отримає додатковий імпульс енергії. Дослідження показують, що обмін речовин прискориться на 30% за 40 хвилин. Якщо пити звичайну воду вам здається занадто нудним заняттям - додайте в неї шматочок лимона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Список продуктів, які погіршують пам'ять

7. Дві-три склянки води натще - це відмінний спосіб схуднути. Крім того, що вода виводить з організму токсини, вона також сприяє спалюванню жиру і калорій і знижує відчуття голоду - а тому попереджає появу зайвої ваги від переїдання.

30-річна Ребекка Лі з Сіднея, у Австралії, була 48 розміру в одязі і важила 115 кг. Лікар сказав, що їй буде складно завести дітей через те, що її вага тисне на внутрішні органи. Ця заява допомогла Ребеці скинути 36 кг.

Зараз ви читаєте новину «7 причин вживати воду натщесерце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути