понеділок, 09 жовтня 2017 17:54

За останні 4 місяці на 400 млн грн збільшилися надходження до бюджету - голова Держгеонадр Кирилюк

За останні 4 місяці на 400 млн грн збільшилися надходження до бюджету - голова Держгеонадр Кирилюк
Глава Держгеонадр Олег Кирилюк заявив, що відомство робить все можливе для усунення "слабких місць"

Глава Держгеонадр Олег Кирилюк виступаючи на засіданні круглого столу з питань надрокористування при Комітеті Верховної Ради України заявив, що за 4 місяці Держгеонадра збільшили надходження до держбюджету майже на 400 млн гривень.

6 жовтня відбулося засідання круглого столу з питань надрокористування при Комітеті Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу. В рамках засідання відбулася дискусія щодо того, що потрібно зробити для збільшення видобутку українського газу, а також, про те, що зроблено і що планується зробити в 2017-2018 році для усунення проблем у видобувному секторі та які зміни необхідно внести в роботу Державної служби геології та надр.

За словами керівника Держгеонадр Олега Кирилюка, відомство покращує свою роботу з надрокористувачами, і робить все можливе для усунення "слабких місць". Що стосується планів, то Кирилюк повідомив, що: "З 1 червня по 1 жовтня 2017 до держбюджету було перераховано додаткові кошти в розмірі близько 400 млн гривень. Було отримано за геологічну інформацію - 15 млн гр. За видачу спеціальних дозволів - 360 млн грн, і по рентній платі за користування надрами землі - 18 млн грн. До кінця 2017 план по відомству буде перевиконано".

"Ми побачили, що певні кроки зроблені. Щоб вирішити ті вузлові проблеми, які сьогодні є, ми готові вам допомогти для революційного ривка в галузі надрокористування", - пояснив Олександр Домбровський, перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

На засіданні круглого столу також були присутні профільні депутати, представники Міністерства екології, Мінрегіонбуду, Держгеонадр і бізнесу.

Варто зазначити, що сума надходжень до держбюджету в порівнянні з попереднім періодом 2016 року збільшилася в 2 рази.

Нагадаємо, що Олег Кирилюк був призначений на посаду в.о. голови Державної служби геології та надр України від 25 травня 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «За останні 4 місяці на 400 млн грн збільшилися надходження до бюджету - голова Держгеонадр Кирилюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути