четвер, 27 грудня 2012 09:17

В уряді знову пообіцяли "стабільні ціни" на хліб

В уряді знову пообіцяли "стабільні ціни" на хліб
Фото: glavred.info

На засіданні Кабінету міністрів 26 грудня було прийнято постанову "Про внесення зміни до пункту 2 Порядку постачання та використання борошна, виробленого із зерна державного інтервенційного фонду".

Про це повідомила прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства.

Згідно з цим урядовим документом, пропонується продовжити постачання борошна з державного інтервенційного фонду хлібопекарським підприємствам відповідно до обсягів, затверджених на відповідні роки.

"Це своєю чергою дозволить забезпечити регіони борошном пшеничним та житнім для виготовлення хліба та хлібобулочних виробів, що користуються найвищим споживчим попитом у регіонах, асортимент яких затверджується Радою міністрів Автономної Республіки Крим, обласними, Київською та Севастопольською міськими держадміністраціями, та  стабілізувати ціни на хліб та хлібобулочні вироби", - вважають у Мінагропроді.

Нагадаємо, 12 листопада найбільший столичний виробник хліба "Київхліб" збільшив ціну на "український столичний подовий" на 68 коп. і нарізний батон "Київський" на 34 коп.

Згодом Київське міське територіальне відділення Антимонопольного комітету (АМК) рекомендувало "Київхлібу" привести ціни на хліб до рівня, який був би можливий за умов існування значної конкуренції на ринку.

Зараз ви читаєте новину «В уряді знову пообіцяли "стабільні ціни" на хліб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути