Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2012 21:15

В Азарова розповіли, яка бідна Європа в порівнянні з Росією

В Азарова розповіли, яка бідна Європа в порівнянні з Росією
Фото: news24ua.com

Необхідні для України ресурси та ринок може дати Митний союз.

Про це заявив урядовий уповноважений з питань співробітництва з Російською Федерацією, державами-учасницями СНД, Євразійським економічним співтовариством та іншими регіональними об'єднаннями Валерій Мунтіян у ефірі Українського радіо.

"Україні потрібні ресурси та ринок. Сьогодні ресурси і ринок може надати Митний союз. У Російської Федерації 526 мільярдів золотовалютних резервів, запаси критичного імпорту 14,7 місяців, а в ЄС відповідно 27 мільярдів та 1,7 місяця при нормі не менше 3 місяців. Як же Європа дасть Україні, якщо себе не може забезпечити", - сказав Мунтіян.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович раніше заявив, що Україна докладе всіх зусиль для того, щоб зблизитися з країнами Митного союзу "не тільки в економічній сфері".

Зазначимо, Москва розраховує, що Україна до 2015 року увійде до Митного союзу. А нещодавно Надзвичайний і Повноважний посол України в РФ Володимир Єльченко назвав міфом думки про те, що євроінтеграція України перешкоджає співпраці з Митним союзом.

Зараз ви читаєте новину «В Азарова розповіли, яка бідна Європа в порівнянні з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути