Ексклюзиви
пʼятниця, 19 квітня 2013 09:51

У скільки цього року обійдеться вбрання нареченої?

У скільки цього року обійдеться вбрання нареченої?
Гарна коштує не менше 100 доларів. Фото: vesilla.pp.ua

Після Великодня розпочнеться весняно-літній сезон весіль. У стиліста і шопера Маргарити Соколової Gazeta.ua поцікавилася, у скільки цього року обійдеться вбрання нареченої.

"Як правило, наряд нареченої займає 20% від весільного бюджету, - говорить Сколова. - Комусь вистачає сукні за 500 доларів, хтось не може вкластися у 5 тисяч".

Жінка працює в одному з весільних салонів. Навіть у позаробочий час, як шопер, допомагає нареченим та їхнім матерям підібрати весільне вбрання.

"Щоб вибір плаття не переріс у стрес і втому, раджу не обходити більше трьох весільних салонів і в кожному приміряти не більше 3-4 суконь. Тоді не заплутаєтесь у фасонах і точно знатимете, що вам припало до смаку, - говорить Маргарита. - Мереживні сукні простого фасону, з приспущеною лінією плеча, вирізами на спині та глибокими декольте будуть надзвичайно актуальними в 2013 році. Вийшли з моди сукні з однією бретелькою. Для дівчини, яка почувається принцесою, підійде плаття з мережива молочного кольору, з акцентом на талії у вигляді банта або стрічки".

За спостереженням стиліста, вбрання київській нареченій обійдеться у 12 тис. грн.

"Як правило, якщо наречена замовить вбрання в ательє, його ціна може виявитися вищою, ніж у готового плаття, яке можна купити в салоні. Зате пошита сукня буде ексклюзивною. Вартість такого плаття піднімає ручна робота, вишивка, дорога тканина. Готове вбрання простого фасону можна придбати за 300-400 доларів. Не раджу купувати плаття на ринку. Здебільшого там представлений не дуже якісний китайський товар. До того ж не кожне ательє потім візьметься підшивати вам це вбрання", - зазначила Соколова.

У весільному салоні сукня з нової колекції обійдеться в середньому у $700 - $1 тис.

"У дорогих магазинах ціни можуть зашкалювати за 50-60 тисяч доларів. Все більше наречених останнім часом беруть плаття напрокат. Така послуга обійдеться удвічі дешевше, ніж покупка. Чим частіше це плаття здавалося в прокат, тим нижчою буде його ціна", - зауважила СОколова.

Аксесуари для нареченої, за підрахунками шопера, обійдуться до 1 тис. грн. Стільки ж доведеться віддати за нижню білизну і панчохи.

"Зараз не модно купувати намиста і діадеми. Зайвими влітку виявляться навіть рукавички. А от на фаті економити не раджу. Гарна коштує не менше 100 доларів. Зараз користуються популярністю довгі вельони, з ручною вишивкою. Ще 2 тисячі гривень потягне взуття для молодої. На весну дівчата активніше купують туфлі, на літо - босоніжки на підборах", - підсумувала Соколова.

Зараз ви читаєте новину «У скільки цього року обійдеться вбрання нареченої?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути