Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2013 15:52

Настя Приходько ходить на побачення та мріє про весільну сукню

Настя Приходько ходить на побачення та мріє про весільну сукню
Настя Приходько Фото: glamurchik.tochka.net

Анастасія Приходько почувається потенційною нареченою. Чорнявка мріє про весільну сукню. Утім не просто зараз. Настя тільки оговталась від розлучення зі своїм чоловіком Нуріком Кухілавою. Зараз Приходько насолоджується життям холостячки і ходить на побачення з новими залицяльниками, повідомляє ТСН.

Приходько каже, що весільні церемонії їй подобаються. І пишні весільні сукні теж. І хоч у неї такої не було, але Настя про неї мріє. І про кохання теж. Але не зараз.

"Я зрозуміла, що я не дуже готова до такої відповідальності. Дійсно це найбільш, напевне, серйозний захід, до якого треба підійти відповідально, сказати "так" і ти повинен розуміти, що це не просто "так", це на все життя "так". Я не хочу. Мені більше подобається одній", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Кілька місяців тому Приходько розлучилася зі своїм чоловіком. Пережила це дуже боляче, але каже, що уже пережила.

"Так класно. Ходиш, де хочеш, робиш, що хочеш, ні перед ким не звітуєш. Тільки дзвониш мамі і говориш: "Мамо, у мене все нормально". Все робиш, що хочеш", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він зруйнував мій духовний світ" — Настя Приходько вже не повернеться до чоловіка

І тепер Настя насолоджується увагою нових залицяльників.

"У мене купа дзвінків. Мене запрошують на побачення. Мені дарують квіти. Це так класно. Зараз я не готова нікого до себе підпускати, але на побачення ходити мені подобається", - зазначила Приходько.

Зараз ви читаєте новину «Настя Приходько ходить на побачення та мріє про весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути