Ексклюзиви
середа, 20 лютого 2013 10:10

Анастасія Приходько не підпускає чоловіка до дочки

Анастасія Приходько не підпускає чоловіка до дочки
Співачка пішла від чоловіка Фото: teleblondinka.com

Анастасія Приходько розійшлася зі своїм чоловіком Нуріком Кухілавою. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Якщо чашка вже один раз розбилася, вона буде постійно нагадувати про цю тріщину. І краще від неї позбутися. Я думаю, що це найкраще, що я зробила для свого чоловіка. Не буду просто про нього говорити. За його версією, я дуже погана людина", - поділилася вона.

За словами Приходька, її чоловік Нурік так і не змінився. Він так само продовжує пропадати по нічних клубах з друзями і загравати з іншими дівчатами.

"Насправді просто втомилася дуже сильно від цього всього. Я взагалі не можу в цій компанії, з цими друзями, з цими людьми знаходитися. Награлись вже в нареченого й наречену. Досить вже", - зазначила вона.

Між тим до вінчання з Нуріком в Анталії співачка не ставиться серйозно.

"Розумієте, все у нас ніяк не складалося з цим весіллям. Все у нас було як наперекосяк. Це було не в храмі, це було не в моїй країні. Це було на березі моря. Не було сукні. Тож це була не така вже й офіційна версія того, що це було. Це було для родини, щоб було приємно. Я не вважаю, що це було законно", - зазначила вона.

За словами Приходько, вона не підпускає Нуріка до їхньої спільної дочки Нани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Приходько вінчалася з Нуріком в Анталії

"Якщо батьки розходяться, то краще не треба цього бігання кудись. Для неї, мені здається, це буде боляче - побачити тата на дві години, а потім поїхати. Я думаю, більшість матерів мене зрозуміє", - підкреслила співачка.

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько не підпускає чоловіка до дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути