середа, 15 серпня 2012 17:52

Чоловік Насті Приходько не дозволяє їй носити купальник на морі

Чоловік Насті Приходько не дозволяє їй носити купальник на морі
Співачка мусить купатися в шортах Фото: glomu.ru

Чоловік Анастасії Приходько Нурі Кухілава не дозволяє співачці купатися у морі у відкритому купальнику. Гарячий кавказький хлопець не любить, коли на Настю видивляються сторонні чоловіки. Цього літа подружжя тиждень відпочивало в Анталії. Дворічну доньку Нану залишили у Києві з бабусею, а самі насолоджувалися неробством. Перші два дні взагалі не виходили з номеру, потім шопилися та розважалися в аквапарку. У морі Приходько скупалася всього три рази, в шортах, повідомляє ТСН.

"Моєму чоловікові не подобається, коли дивляться на мене, коли я в купальнику. Тому цей момент ми з ним обговорили, і я не дозволяю собі купатися повністю в купальнику. Нижня частина в мене закрита. У мене шорти, в яких я постійно купаюся" , - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

До того, як стати законною дружиною Нірука, Анастасія не надто зважала на його заборони. Навіть знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю. Сьогодні, розповідає Приходько, все змінилося, чоловік дуже ревнивий, тож дбає вона не лише про себе, а й про тих, хто на неї задивляється.

"Він запальна людина і, якщо він бачить, що вже пильно дивляться, він може відразу: "Чого дивишся?" Це так смішно. Але це, думаю, добре, що ревнує, значить любить", - підкреслила співачка.

Три роки вони разом. Попри його ревнощі та небажання батьків Нуріка бачити своєю невісткою. Утім, коли у липні закохані таки побралися, старші Кухілави таки змирилися. Розповідати про таємне весілля Приходько і досі відмовляється, світлини не показує, говорить загадками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Приходько вийшла заміж за Нуріка

"Це секрет, таємниця, покрита сімома печатками і замками, тому що я вирішила, що напевно єдине, що має у мене в серці залишитися - це моє особисте. Але можливо коли-небудь я вам розкажу, як він зробив мені пропозицію красиву перед тим, як у нас це відбулося", - зазначила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Насті Приходько не дозволяє їй носити купальник на морі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути