вівторок, 27 вересня 2011 09:13

У "Газпромі" заявили, що ніяких домовленостей з Україною нема

У "Газпромі" заявили, що ніяких домовленостей з Україною нема

Російська і українська сторона поки не домовилися про перегляд контракту, переговори будуть продовжені в самий найближчий час.

Про це заявив журналістам офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов у зв'язку із заявами прем'єр-міністра України Миколи Азарова.

Раніше в понеділок, 26 вересня, український чиновник заявив, що сторони домовилися про перегляд контрактів від 2009 року і що Росія також погодилася на створення тристороннього газотранспортного консорціуму з Україною і ЄС.

"На цей момент ніяких домовленостей про зміну умов контрактів між "Газпромом" і "Нафтогазом" немає. Разом з тим, на переговорах, що відбулися минулими вихідними, позиції з питань газової співпраці вдалося зблизити. Попереду ще дуже велика робота. Переговори триватимуть, у тому числі й цього тижня", - заявив Купріянов.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На зустрічі з керівництвом Росії Янукович завжди ходив позаду

Минулої суботи, 24 вересня, президент України Віктор Янукович під час візиту в Росію обговорював енергетичну тематику з президентом РФ Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром Володимиром Путіним.

Зараз ви читаєте новину «У "Газпромі" заявили, що ніяких домовленостей з Україною нема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути