вівторок, 13 травня 2014 09:40

Тисячу гривень заробляють на магнітах з Межигір'ям

Тисячу гривень заробляють на магнітах з Межигір'ям
Межигір'я. Фото: peoples.ru

Киянка Анна Мірановська торгує магнітами на столичному Андріївському узвозі. На тих, де зображено Євромайдан і Межигір'я, заробляє 1 тис. грн за вихідні.

"Раніше добре продавалися магніти на холодильник у формі канапок чи ложок з чорною і червоною ікрою. Тепер їх рідко запитують. Зате найбільш популярні у формі золотого батона, який у Межигір'ї знайшли після втечі Януковича. Я вже третю партію таких замовила", - розповіла Мірановська.

Один магніт коштує від 10 до 20 грн.

"Рідко беруть один. Майже завжди купують на подарунки по 3-5 штук. Оптовим покупцям я навіть іноді спускаю 5 гривень на каву. Багато товару доведеться викинути, бо тільки пилиться і вигоряє на сонці. Тепер майже ніхто не бере червоні футболки з написом СССР і майки з портретом Путіна. Залежалися матрьошки з Ющенком та іншими екс-президентами України. Після Помаранчевої революції на них багато хто з продавців на машину заробив. Продавали по 50-70 таких матрьошок за день", - зазначила Мірановська.

За словами продавця, добре розходяться магніти з зображенням Межигір'я і фотографіями Євромайдану та написами "Україна - це Європа".

"Ті, хто торгує магнітами на Хрещатику і біля Майдану, заробляють ще більше за нас. Добре продаються магніти з фотографіями барикад і палаючих автобусів, з написами "Героям слава!", "Київ у вогні" і "Слава Небесній Сотні", державні прапори та символіка України, футболки з гербом і написами "Дякую Тобі, Боже, що я не москаль". Майже ніхто не бере магніти з фотографіями "беркутівців", Януковича і Азарова. Більше їх не замовлятиму", - каже Мірановська.

Зараз ви читаєте новину «Тисячу гривень заробляють на магнітах з Межигір'ям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути