вівторок, 22 травня 2012 16:19

Студент заробляє 4 тисячі гривень на перепродажу мобілок і фотокамер

Студент заробляє 4 тисячі гривень на перепродажу мобілок і фотокамер
Ставить нові корпуси та змінює програмне забезпеченняФото: mobilych.com.ua

Денис Грінченко з Полтави два роки скуповує і перепродує вживані цифрові фотоапарати та мобілки. З одного апарату має до трьохсот гривень прибутку.

"Займатися цим почав за порадою друга з Росії. Два місяці збирав гроші для купівлі першої партії техніки. Взяв три телефони "Нокіа" і один фотоапарат "Кенон". Віддав за них 5,5 тисяч гривень. Докупив нові китайські корпуси по 50 гривень. Усю техніку перепродав за 10 днів. Отримав 720 гривень прибутку", - розповів Денис.

Шукає техніку на сайтах price.ua, ukrainianiphone.com. Бере камери "Кенон", смартфони "Нокіа" і айфони. Їх найлегше збути. Китайські телефони не бере.

Пропонує продавцеві зайві 50 грн, щоб устигнути перекупити.

Доставка з інших міст - експрес-службою "Нова пошта". При отриманні Денис перевіряє прилад і відправляє назад готівку.

Міняє старі корпуси телефонів на нові. Корпуси китайського виробництва купує по 50-70 грн. Стільникові телефони в новому корпусі мають вигляд нових. У більшості телефонів перепрошиває програмне забезпечення. Поради, як це зробити, є в інтернеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавці комісійних забирають собі найкращі речі

Фотографує техніку дзеркальним цифровим фотоапаратом. Фото і оголошення про продаж викладає у соціальних мережах та інтернет-форумах. Обов'язково додає детальний опис.

"На форумах багато людей, які ніколи не купували на сайтах-барахолках. Вони й гадки не мають, скільки коштує беушна трубка. Порівнюють тільки з вартістю нового апарата. Я виставляю великі чіткі фото. Люди бачать, що телефон на знімку, як новий. І купують. Ось смартфон "Нокіа Х6" я знайшов за 1400 гривень. Вставив у новий чорний корпус. Пофоткав з різних боків. Виклав об'яву на полтавському міському форумі. Ціну поставив 1750 гривень. Потім під різними іменами заходив на сторінку і писав схвальні відгуки про трубку. За два дні подзвонив покупець. Дає 1650 гривень. Я погодився. Чистими заробив на трубці дві сотні".

"За місяць на перепродажу заробляю до чотирьох тисяч гривень. Іноді можу заробити стільки і за тиждень. Та для цього треба майже цілодобово сидіти за комп'ютером. Сам оплачую своє навчання в університеті, зараз відкладаю гроші на авто", - розповів Грінченко.

Зараз ви читаєте новину «Студент заробляє 4 тисячі гривень на перепродажу мобілок і фотокамер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути