четвер, 12 вересня 2019 17:03

Стало відомо, хто винен у блокуванні роботи Південно-Західної залізниці - ЗМІ

Стало відомо, хто винен у блокуванні роботи Південно-Західної залізниці - ЗМІ
Ситуація на Південно-Західній залізниці дуже серйозна і може привести до величезних збитків для підприємств

Через ситуацію з обмеженням перевезень на Південно-Західній залізниці (ПЗЗ, філія "Укрзалізниці") може бути звільнений директор Південно-Західної залізниці Роман Веприцький.

Про це повідомляють джерела в "Укрзалізниці".

"Ситуація на Південно-Західній залізниці дуже серйозна і може привести до величезних збитків для підприємств. Глава правління (Євген Кравцов - Ред.) провів екстрену нараду, де Веприцькому поставлене ​завдання в найкоротші терміни стабілізувати роботу філії і зняти обмеження вантажоперевезень. Якщо керівник Південно-Західної залізниці і далі буде бездіяльним, швидше за все, будуть прийматися радикальні кадрові рішення", - повідомляють джерела в "Укрзалізниці".

Як відзначають в УЗ, ніяких проблем з локомотивами або паливом на сьогодні в Південно-Західній залізниці немає, а поточна ситуація нагадує "бунт одного чиновника".

"Поточна ситуація більше нагадує бунт одного чиновника, через якого УЗ може зупинити роботу на всій мережі. На Південно-Західній залізниці зараз немає дефіциту локомотивної тяги, палива або матеріалів. Основна проблема - неефективність менеджменту ПЗЗ в особі Романа Веприцького", - говорять в УЗ.

Варто відзначити, що на щотижневій апаратній нараді ПЗЗ 9 вересня питання про скупчення вагонів на шляхах ПЗЗ і обмеження перевезень на мережі навіть не піднімалося.

Нагадаємо, з 11 вересня "Укрзалізниця" ввела обмеження вантажоперевезень по всій Південно-Західній залізниці для всіх відправників і одержувачів.

Як повідомили в прес-службі "Укрзалізниці", обмеження введені через скупчення вагонів на території Південно-Західної залізниці.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто винен у блокуванні роботи Південно-Західної залізниці - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути