четвер, 05 липня 2018 13:19

Скільки коштує відпочинок за кордоном без допомоги туроператора

Скільки коштує відпочинок за кордоном без допомоги туроператора
Якщо організовувати відпочинок самостійно, потрібно заздалегідь подумати про трансфер до готелю та медичну страховку. Фото: azraktours.com

Самостійно організований відпочинок на морі за кордоном коштує дорожче, ніж пропозиції туроператорів.

Тижневий тур на двох зі сніданком в тризірковому готелі в Анталії турагенства пропонують за 15 тис. грн. Щоб самостійно дістатися до Туреччини, українцям доведеться викласти 13 тис. грн. Зняти номер у готелі коштуватиме 7 тис. грн. Додатково потрібно заплатити за страховку і трансфер до готелю, пише "Сегодня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 речей, необхідних у подорожі за кордон

Через турфірму тижневий відпочинок в єгипетському Шарм-ель-Шейху коштуватиме 23 тис. грн. Якщо організовувати відпустку самостійно, то переліт коштуватиме 13 тис. грн. Проживання - понад 8 тис. грн. Вартість відпочинку зросте, якщо врахувати трансфер і проживання.

Ціна на відпочинок у Греції за допомогою туроператора і організований самостійно буде приблизно однаковою - майже 25 тис. грн. Однак, під час самостійної подорожі ще 100 євро - 3 тис. грн - доведеться заплатити за трансфер і страховку.

В аеропорту "Київ" (Жуляни) туристи від самого ранку 4 липня очікують вильоту до італійського Неаполя. Рейс авіакомпанії Ernest Airlines мав вилетіти ще о 12:15, розповіла одна із туристок. Реєстрація почалася ще о 9:30. Тепер представники авіакомпанії тягнуть час.

Проблема затримки авіарейсів пов'язана зі збільшенням кількості охочих відпочити. У гонитві за надприбутками туроператори завідомо беруть на себе зобов'язання, обсяги яких реально більші за спроможності бюджетних авіаперевізників.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує відпочинок за кордоном без допомоги туроператора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути