пʼятниця, 14 липня 2017 17:10

Скільки коштує відкрити балетну школу

На відкриття балетної школи для дітей у Черкасах Марія Похілько та Денис Горбенко витратили біля 60 тис. грн. Про це вони розповіли у коментарі Gazeta.ua. Почали отримувати прибуток через рік.
Автор: фото надане Денисом Горбенком
  На балет ходять діти від 3 років до 15 років. Форму для учнів шиють на замовлення
На балет ходять діти від 3 років до 15 років. Форму для учнів шиють на замовлення
"Відразу знали, що хочемо відкрити школу саме в Черкасах. Тут подібного не було. Важко було знайти приміщення. Передивилися всю комерційну нерухомість. Потрібно було приміщення більше 140 квадратних метрів із високою стелею, міцною підлогою та стінами, щоб приладнати до них хореографічний станок. Не підвальне, щоб було свіже повітря. Знайшли таке за кілька місяців. У червні 2014 року зробили там ремонт – постелили лінолеум, почіпляли дзеркала, станок, купили меблі. У серпні почали набрали першу групу дітей – 8 осіб", – розповідає Денис Горбенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Отримую більшу зарплату за зріст і світле волосся"

Автор: фото із Facebook Марії Похілько
  У черкаській балетній школі місяць занять у школі коштує від 200 до 300 грн. два/три рази на тиждень.
У черкаській балетній школі місяць занять у школі коштує від 200 до 300 грн. два/три рази на тиждень.

Зараз у школі тренуються 7 груп по 10-15 дітей. Місяць занять у школі коштує від 200 до 300 грн. два/три рази на тиждень. Тривають 1-2 год. Індивідуальне – 70 грн.

"Дітей беремо від 3 до 15 років. Чим раніше почати, тим краще. Форму для учнів шиємо на замовлення. Старші займаються – у чорному, середні – у фіолетовому, а найменші – в рожевому. В основному всі дівчатка, є лише один хлопець у старшій групі. Віддавати хлопців на балет, напевно, не хочуть батьки. Думають, що це не чоловіча справа. Хоча це стереотип. Балет гарно підтягує м'язи, формує крок, баланс, гнучкість", – говорить Марія Похілько.

Анастасія Рубежанська за 4 місяці відкрила кава-шоп "Білий кролик" у Черкасах. Готує різні види кави, печива та тістечок. Найдешевший смаколик коштує 12 грн, найдорожчий - 30 грн.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує відкрити балетну школу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути