Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2013 14:34

Росія найняла один з найбільших банків покращувати інвестиційний імідж

Росія найняла один з найбільших банків покращувати інвестиційний імідж
Фото: investgazeta.net

Міністерство економічного розвитку Російської Федерації та Російський фонд прямих інвестицій (РФПІ) підписали угоду з одним із найбільших глобальних інвестбанків Goldman Sachs щодо поліпшення інвестиційного іміджу Росії.

У листі МЕР до апарату уряду говориться, що меморандум про взаєморозуміння щодо реалізації проектів з покращення інвестиційного іміджу Росії на міжнародній арені був підписаний в січні. Тристоронній меморандум підписали міністр економічного розвитку Андрій Бєлоусов, керівник РФПІ Кирило Дмитрієв, глава Goldman Sachs International Майкл Шервуд і глава Goldman Sachs в Росії та СНД Паоло Занноні.

Згідно з меморандумом, який цитує "Фінмаркет", сума винагороди за договором не може перевищити $500 тис. за найближчі три роки.

Метою угоди є "розширення співробітництва в галузі розвитку ініціатив, спрямованих на поліпшення інвестиційного іміджу РФ на міжнародній арені", в тому числі: взаємодія з організаціями, які розробляють рейтинги інвестиційної привабливості країн, проведення конференцій, презентацій, роудшоу для інвесторів як в Росії, так і за кордоном, взаємодія з іноземними бізнес-асоціаціями та інвестиційними фондами, надання на щомісячній основі звітів про події, що впливають на формування образу Росії з точки зору інвестиційної привабливості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сорос закликав не інвестувати в Росію: її економіка розвалюється

На нараді у першого віце-прем'єра Ігоря Шувалова 14 січня ("Інтерфакс" ознайомився з протоколом наради) було також прийнято рішення про розробку проекту з покращення інвестиційного іміджу Росії. Мінекономрозвитку було призначено "головним відомством" по організації цієї роботи, а до складу проектної групи, крім представників міністерства, увійдуть представники Ощадбанку РФ, ВТБ, РФПІ, а також адміністрації президента.

Зараз ви читаєте новину «Росія найняла один з найбільших банків покращувати інвестиційний імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути