понеділок, 17 грудня 2018 21:10

Від 55 тис. грн: п'ятірка найоплачуваніших вакансій грудня

Від 55 тис. грн: п'ятірка найоплачуваніших вакансій грудня
Найбільші зарплати пропонують програмістам. Фото: Апостроф

В Україні найвища середня зарплата у працівників авіації – 41 395 грн. У фінансовій сфері середні зарплати становлять 16 240 грн, у сфері інформації та телекомунікацій – 14 482 грн.

На сайтах пошуку роботи можна знайти вакансії, де платитимуть ще більше, пише The Point.

Завідувач педіатричної клінікою

Завідувачу педіатричної клінікою обіцяють платити 55 тис. грн. Людину шукають у зв'язку з розширенням в Україні мережі міжнародних педіатричних клінік. До обов'язків завідувача входитиме організація конференцій з питань найбільш характерних помилок лікарів при проведенні експертизи непрацездатності, проведення інструктажу лікарів і консультантів клініки з питань оформлення медичної документації, нормам поведінки в клініці і правилам внутрішнього трудового розпорядку.

Директор з персоналу

Такому спеціалісту пропонують зарплату 55 тис. грн. Компанія шукає людину, яка зможе швидко розширити команду професіоналів. Щоб отримати роботу, потрібно мати досвід роботи з персоналом від 3 років. Знадобляться навички набору персоналу. Одна із вимог - це високий рівень як письмової, так і розмовної англійської.

Головний бухгалтер

Спеціалісту обіцяють платити 60 тис. грн. Роботодавець - велике виробниче деревообробне підприємство з іноземними інвестиціями. В Україні працює з 2004 року. Компанії шукає кандидата з досвідом роботи головним бухгалтером або заступником головного бухгалтера від 3 років. Обов'язкова вимога - англійська мова на рівні вище середнього, володіння офісними стандартними комп'ютерними програмами. Пропонують офіційне працевлаштування, соціальні гарантії. Працювати потрібно з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 16:30 з обідньою перервою. За понаднормові години передбачена компенсація. Якщо доведеться переїхати в інше місто, компанія бере на себе витрати на оплату оренди житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де заробити перед Новим роком

Операційний директор швейного підприємства

Компанія пропоную зарплату 100 тис. грн. Щоб успішно пройти співбесіду, потрібно мати досвід в управлінні і розвитку компанії, знання сучасних технологій виробництва та управління. Знадобляться базові знання розрахунку основних економічних показників у виробництві. Майбутньому керівнику доведеться координувати взаємодію відділів, підбирати фахівців на всіх рівнях, переконувати і мотивувати персонал і партнерів.

Розробник програмного забезпечення для міжнародного проекту

Це керівна посада в ІТ-сфері. Обіцяють платити 200 тис. грн. Майбутній спеціаліст повинен мати досвід розробки систем на C++ і Python, досвід роботи з Linux і у сфері підтримки електронних торговельних систем. Крім того, знати англійську. Фахівця шукають на неповну зайнятість.

За усередненими показниками, 2020-го українці отримуватимуть у середньому 11,9 тис. грн. 2021-го зарплата зросте до 14,2 тис. грн, йдеться у консенсус-прогнозі Міністерства економічного розвитку і торгівлі.

Зараз ви читаєте новину «Від 55 тис. грн: п'ятірка найоплачуваніших вакансій грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути