вівторок, 11 грудня 2018 21:10

Де заробити перед Новим роком

Де заробити перед Новим роком
Перед Новим роком затребувані пакувальники подарунків, продавці на ярмарки, актори на роль Діда Мороза та Снігурки. Фото: Вісник. Офіційно про податки

Щороку роботодавці активно шукають працівників перед новорічними святами. Тоді з'являються вакансії з пропозицією сезонної роботи. Затребувані пакувальники подарунків, продавці на ярмарки, актори на роль Діда Мороза та Снігурки.

Працівників шукають не тільки у столиці, є вакансії у Вінниці, Кропивницькому, Івано-Франківську, Харкові. Платити обіцяють від 4 тис. грн, пише The Point.

Продавець новорічних шкарпеток

Компанія у Вінниці шукає дівчину, яка продаватиме новорічні шкарпетки у торговому центрі. Працювати доведеться з 9:00 до 21:00. Графік можна обирати - 2/2 чи 3/3. Платити обіцяють від 4 тис. грн.

Продавець ялинок

У Кропивницького шукають продавців живих датських ялинок. Переважно потрібні чоловіки. Працювати доведеться з 19 по 31 грудня на ялинкових базарах міста.

Продавець на ярмарку

Робота в Івано-Франківську. Потрібен продавець новорічний ярмарок на Вічевому майдані. Місцева кав'ярня пропонує разом обслуговувати клієнтів, готувати для них кавові напої і глінтвейн. Працювати потрібно з 12 грудня по 20 січня в режимі з 9:00 до 21:00 позмінно. За зміну платитимуть 420 грн плюс відсоток.

Продавець-консультант карнавальних костюмів

Український бренд шукає людину, яка б продавала карнавальні костюми і аксесуари відвідувачам столичного торгового центру. Робота позмінна з 10:00 до 22:00. Найголовніше для майбутнього продавця - активна життєва позиція, бажання продавати, працювати і заробляти, відповідальність, порядність. Платити обіцяють 200 грн за зміну та 10% від продажів.

Пакувальниця для виготовлення шоколадних виробів

Роботу пропонують у Харкові. Потрібна людина 18-35 років з медичною книжкою. В обов'язки входитиме відливання шоколадних виробів по формах, обробка та їх упаковка. Зарплату пропонують 6 тис. грн.

Різноробочий на нарізку хамону і сирів на передноворічний період

Потрібно нарізати на слайсерах хамон та інші делікатеси, вакуумувати їх для доставки. Працівника обіцяють офіційно працевлаштувати. На роботу запрошують тих, кому виповнилося 18 років. Працювати пропонують з 9:00 до 19:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали гонорари українських зірок на корпоративах

Монтажник новорічних гірлянд

Обіцяють платити від 1 тис. грн у день. Пересуватися доведеться на власному авто. Водночас бензин роботодавець оплачує. Робота з 9:00 і до завершення монтажу.

Палітурник календарів

Видавництво у Києві на тимчасову роботу запрошує палітурника. Йому потрібно буде збирати календарі на спіраль, зшивати спіралі, упаковувати календарі, обробляти вироби з паперу після друку. Працівника шукають на графік з понеділка по суботу з 10:00 до 18:00 з можливим продовженням до 20:00. За годину роботи обіцяють платити 75 грн.

Дід Мороз і Снігурка

У агентства, садки, школи потрібні актори на роль Діда Мороза та Снігурки. У середньому за півгодинний ранок в дитсадку платять 150-190 грн. Є варіанти вітати дорослих в офісах і на корпоративах - 250 грн/год. Розцінки за роботу 31 грудня вищі - 350-500 грн/год.

У Карпатах готелі масово підвищують ціни на новорічні свята. Номери на 6 днів здають від 21 тис. грн. Покращений напівлюкс можна зняти за 25 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Де заробити перед Новим роком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути