середа, 19 грудня 2012 09:47

Наступний рік буде вдалим для фінансових операцій - астролог

Наступний рік буде вдалим для фінансових операцій - астролог
Фото: liveinternet.ru

Наступний рік буде багатим на події та зміни. У цьому переконаний столичний астролог Віктор Давидов.

"Володаркою наступного року за китайським календарем буде Змія, - каже Віктор. - Рік Чорної Змії настане 10 лютого 2013 і поступиться права наступного року - року Коня - 31 січня 2014 року. Це період неоднозначний, суперечливий, багатий на події. У цілому, рік вдалий для фінансових операцій, інвестицій та інновацій, але зажадає не тільки енергійних дій, але і незвичайного терпіння. Гроші краще не нести у банки, а тримати вдома. Позичайте людям, яким довіряєте. Повернути борг буде складно".

За словами астролога, у рік Змії марно чекати на миттєві результати і легкі перемоги. Удача прийде тільки до найвитриваліших і завзятих.

"У січні, травні, серпні та вересні можливі катаклізми, аварії. Лютий, червень і жовтень стануть найкращими місяцями у році. Підходять для укладення важливих угод. 2013 рік буде сприятливий для науки і творчості. Професійна діяльність буде сповнена суперництва. Успіху зможе домогтися той, хто встигне вчасно змінити роботу, професію, курс і напрям своєї діяльності", - зазначив Давидов.

Багатьом знадобиться вміння швидко та самостійно приймати правильні рішення, здатність організувати свою роботу за різних обставин.

"Часто доведеться протистояти суперникам, - запевняє Віктор. - Будьте готові до боротьби за владу, посаду, територію і любов іншої людини. Для збереження свого статус-кво необхідні обережність і пильність, навіть з друзями і близькими людьми варто бути уважними".

Гроші в 2013 році слід заробляти тільки власним розумом, ні в якому разі не погоджуючись на обманні шляхи отримання прибутку.

"У геополітичному плані рік обіцяє бути неспокійним і конфліктним. Зміна влади, кардинальні перестановки і накал політичних пристрастей можливі вже на початку 2013 року. Тільки друга половина року обіцяє більш урівноважену і спокійну обстановку. У внутрішньодержавних конфліктів ступінь напруження буде набагато вище, ніж у конфліктів між державами. У багатьох країнах уряди зможуть покращити життя своїх громадян, проте це відбудеться не за рахунок зростання доходів держав, а швидше за рахунок перерозподілу благ", - розповів астролог.

Середина і кінець року принесуть катастрофи. У різних точках планети будуть землетруси і пожежі. Їхня руйнівна сила може стати катастрофічною. Виверження вулканів і повені на початку і наприкінці року будуть теж руйнівні, але не настільки глобальні. У результаті різкої зміни клімату прийдуть аномальні холоди, своєю суворістю вони поб'ють усі рекорди.

Зараз ви читаєте новину «Наступний рік буде вдалим для фінансових операцій - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути