неділя, 16 грудня 2012 16:40

У 2013 році Змії укладатимуться міцні і надійні шлюби

У 2013 році Змії укладатимуться міцні і надійні шлюби

Рік Змії буде дуже вдалим для початку серйозних стосунків, любові і нових знайомств. Так вважає столичний астролог Віктор Давидов.

"Шлюби, укладені наступного року, будуть супроводжуватися вірністю, довговічністю і прихильністю, - каже астролог. - Нові сім'ї, створені у 2013 році, будуть мати хорошу фінансову основу, спокійне життя і довговічні стосунки".

Володаркою наступного року за китайським календарем буде Змія. Рік Чорної Змії настане 10 лютого 2013 року.

"Тим не менш, це не означає, що варто бездумно укладати шлюб. До питання створення сім'ї, яким би не був вдалим або не вдалим рік, потрібно підходити з розумом, ретельно обмірковуючи і прораховуючи кожен крок, - запевняє астролог. – Змія може стати підступною істотою. Вона часто покладається на емоції та враження, швидко приймає рішення, не слухає нічиїх порад. Це означає, що 2013 темної водяній Змії ряснітиме необдуманими вчинками і подальшим розчаруванням в них".

Але на відміну від попередніх років, 2013-й буде скупим на душевні почуття і переживання.

"Цей рік – менш натхненний і романтичний. Бал ньому править холодний розрахунок. Змія є символом примноження, вона не любить розтринькувачів, саме тому 2013 стане часом економії, збереження і збільшення капіталу, в тому числі і сімейного бюджету. Особливої чуттєвості й романтики, а також бурі емоцій чекати в 2013 році не варто, так як Змія - це статечність, серйозність, символ скритності почуттів".

За словами астролога, любовні романи наступного року будуть швидкоплинними, а обоє партнерів не матимуть серйозних намірів один до одного.

"Не варто давати партнерам приводів для ревнощів, - запевняє Роман. - Кара за вашу необачність наступить навіть раніше, ніж ви встигнете подумати про це".

2013-го будуть народжуватися діти, які будуть володіти величезним щастям, везінням і удачею.

"Для людей, які народилися під цим знаком - найвдаліший рік. У цей період ви зможете отримувати все, чого побажаєте, оскільки, саме Змії, повелителі свого року. У сім'ях буде любов і турбота. Друзі періодично будуть підкидати цікаві ідеї, реалізація яких призведе до успішного результату. Вдалою буде зміна місця проживання, навіть еміграція".

Рік принесе з собою багато мудрих рішень і справедливих вчинків. Темна водяна Змія за китайським гороскопом символізує розум і мудрість, волю і вірність.

"Ця небезпечна рептилія вселяє страх оточуючим. Вона рухається дуже швидко, блискавично кидається на жертву і вражає її своєю отрутою. Однак це все відбувається лише тоді, коли Змію чіпають, безцеремонно втручаючись в її простір", - зауважує астролог.

Зараз ви читаєте новину «У 2013 році Змії укладатимуться міцні і надійні шлюби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути