вівторок, 26 червня 2012 11:54

Жінці не слід "ламати" себе на догоду чоловікові - поради ведичного астролога

Жінці не слід "ламати" себе на догоду чоловікові - поради ведичного астролога
Жінкам варто плекати свою унікальну красу. Фото: vkontakte.ru

"У сучасному суспільстві на жінку занадто тиснуть стереотипи, - вважає Маріанна Полонськи, ведичний астролог і психолог, практикуючий з 2002 року, зараз живе в Лос-Анджелесі. -  Перш за все, жінці варто зрозуміти свою унікальну природу і свою унікальну красу. Коли жінка живе своїм життям і піклується про свою красу, у неї з'являється дуже приваблива енергія, яка непідвладна вікові. Вона це Вона, а не копія з журналу або фільму."

Кожній жінці слід дружити з природою і розуміти її ритми. Коли Ви дивитеся на щось красиве, Ви стаєте красивою. Зараз часто нав'язується дуже складний догляд за собою, без якого можна обійтися. Краще цей час побути на природі, дати можливість своїй красі очистити і підживити себе зсередини.

Заради експерименту, протягом тижня гуляйте десь у парку або саду і милуйтеся квітами, потім подивіться на себе в дзеркало. Можна зробити фото, до і після, і порівняти.

Для звичайного догляду досить очищення, зволоження і живлення шкіри. Багато жінок дуже стараються бути бездоганними і через це отримують стрес. Справжня краса - природна і від неї не втомлюєшся. Штучна краса дуже впадає в очі, але від неї швидко стомлюєшся.

Макіяж для жінки необхідний, особливо для очей. Але вибір кольору не завжди вдалий. Чорний пасує брюнеткам, а ось шатенкам і блондинкам краще користуватися сірим або коричневим олівцем і тушшю. Інакше обличчя виглядатиме різким і втомленим, хоч і виразним.

Молоко, фініки, мед та інші натуральні солодкі продукти - прекрасні для жінок, які хочуть зберегти красу. Пряжене масло - дуже корисний продукт. Завдяки йому у шкіри і очей жінки з'являється характерний блиск. Масаж з цим маслом дозволяє зберегти красу і жіночність.

У відносинах Маріанна радить не забувати про свою жіночність і ні в якому разі не обмежувати себе на догоду партнеру.

"У відносинах потрібно обирати людину, з якою ти себе почуваєш природно, такою як ти є. Ніколи не потрібно підлаштовуватися під чоловіка і змінювати себе внутрішньо і зовні."

Часто люди хочуть за рахунок партнера вирішити свої проблеми. Наприклад, людині в дитинстві не додали любові, і вона виросла невпевненою у собі, не вміє приймати себе. Згодом вона шукає собі партнера, який компенсує цю нестачу любові. Але, як правило, партнер навпаки оголює наші больові точки. У цьому головна проблема сімейних конфліктів.

Згідно Ведичної астрології, партнер представляє Ваше приховане начало. Він - це Ви, вірніше та, частина, яку Ви не розумієте або не знаєте. Тому, причина конфліктів і розлучень це нерозуміння того, що Ви конфліктуєте або розлучайтеся зі своєю ж частиною. Поки Ви її не приймете і не зрозумієте, буде попадатися один і той самий тип партнера, доки урок не буде вивчено.

Ведична астрологія дуже відрізняється від західної, передбачення якої пишуть у багатьох журналах. Це унікальна, глибока наука, яка тисячоліттями довела свою цінність реальною допомогою людям, великою точністю і широким спектром застосування.

Стати астрологом здатний не кожен. Потрібен особливий склад розуму, який формується не одне життя. Це скоріше все ж покликання. Класична західна психологія, можливо, може допомогти на певному етапі і певній людині, але в неї є обмеження.

Багато хто ставиться до порад астрологів скептично. Але переконувати нікого не варто: поки людина не готова, силою її неможливо в чомусь переконати. Все має приходити природно.

Дуже нормально і навіть іноді корисно сумніватися, поки не перевіриш користь того чи іншого знання. Сліпа віра часто призводить до фанатизму. У йозі підкреслюється, що повинна бути гармонія між серцем і розумом. Людина повинна розуміти, що вона робить.

Зараз ви читаєте новину «Жінці не слід "ламати" себе на догоду чоловікові - поради ведичного астролога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути