середа, 06 листопада 2013 14:38

Найвідоміший промоутер Вінниці заробляє лише 1,5 тисячі

21-річний вінничанин, який називає себе Мак-7, з 2008 року заробляє на життя розповсюдженням реклами. Він - найвідоміший промоутер міста.

"У середньому заробляю 1500 гривень на місяць. Стою по 3-4 години на день. Робота є щодня. Літом було так собі. А зараз прекрасний міні-сезон, то класно. Зимою буде мало. Та я і сам не буду рватися, бо мороз. Виходити буду тільки так, аби на їжу щось заробити. З весни знову почнеться сезон", - розповів Мак-7.

Роздавати рекламу почав після закінчення школи.

"Не вступив в університет. Найлегше, як для мене було, знайти в роботу в рекламному бізнесі. Попрацював на одну фірму. Але там збрехали. Підставляли, знімали ні за що гроші. Як у мене з'явилося кілька клієнтів, пішов робити сам. Сьогодні маю кілька десятків постійних. На сьогоднішній день кожен хоче відкрити свій магазин і пропіаритися. Геть не було клієнтів лише під час кризи. Тоді трошки налякався. Сам хвилююся, як справи у моїх клієнтів. Після перших двох тисяч розданих рекламок, дзвоню, чи пішли у них продажі. Бо я зацікавлений у тому, щоб у них було більше клієнтів. Тоді вони мене ще будуть запрошувати", - продовжив промоутер.

Каже, невигідно зараз роздавати рекламу вікон та дверей.

"Їх вже настільки багато, що не дуже люблять брати. А якщо ще пішоходам, то взагалі не хочуть. Водії ще більш-менш. Коли підходжу до людей, ті просять роздавати їм гроші. От нещодавно дали рекламу однієї поліграфічної фірми, вони її зробили на основі 10 доларів. Прикольно. Ті гроші у мене всі просили. І чим побільше. Часто просять газети. І мені їх вигідно роздавати. Бо добре розбирають. В середньому можна 200 штук роздати, звичайних флаєрів - з сотню", - зауважив.

Зараз ви читаєте новину «Найвідоміший промоутер Вінниці заробляє лише 1,5 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути