пʼятниця, 18 жовтня 2013 14:48

Киянка заробляє додатково 1 тисячу, прикрашаючи планшети стразами
7

Фото: Фото надане Іванною Соболь

Киянка Іванна Соболь прикрашає телефони, планшети і ноутбуки стразами і камінцями Сваровські. За замовлення заробляє від 200 до 1 тис. грн.

"Раніше аксесуари до телефонів користувалися більшою популярністю, ніж тепер, - говорить Соболь. - Багато хто купував прикраси до мобільників, брелоки зі стразами і м'якими іграшками. 2009-го я почала знайомим оздоблювати мобілки стразами. Особливо відбою не було від власників старих моделей. Інкрустований камінцями телефон настільки змінювався, що виглядав краще за новий. Навіть дешева модель здавалася дуже дорогою".

Коли люди перестали нести на оздоблення телефони, Соболь запропонувала прикрашати кристалами Сваровські ноутбуки і планшети.

"Часто на кришку від ноутбука наношу ім'я власника або модель комп'ютера. Подруги приносили на інкрустацію весільні келихи, обкладинки від паспорта і водійських прав, весільні альбоми, ключі від авто, окуляри, брелоки до ключів і мобільних телефонів. Одного разу дівчині прикрашала дорогоцінним камінням кермо".

На замовлення дівчина інкрустує камінцями навіть дитячі пустушки.

"Соски і пустушки з камінцями Сваровські і стразами у мене замовляють на хрестини. Мами дівчаток іноді навіть просять оздобити камінцями пляшечки для годування. За матеріал для роботи замовники платять самі. Найкраще працюється уночі, хоч тоді є ризик наробити помилок", - говорить Іванна.

Кристали приклеює за допомогою зубочисток.

"Раніше користувалась загостреними сірниками, пробувала вправлятися циганською голкою, але зубочисткою найлегше. У вересні отримала аж два оригінальні замовлення. Жінка принесла нашийник свого пса. Мала камінцями викласти на ньому його кличку Рекс. За 800 гривень камінцями оздобила тераріум для хамелеона", - розказує Соболь.

Зараз ви читаєте новину «Киянка заробляє додатково 1 тисячу, прикрашаючи планшети стразами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути